Om oss på MementoMedia

Vi som utgör kärnan i MementoMedia har samarbetat under drygt tjugo år i olika konstellationer, projekt och kundsammanhang. Tillsammans har vi ett stort kontaktnät och kan knyta till oss många olika kompetenser som våra kunder har behov av.

Ulf_Söderström

Ulf Söderström

Kontaktperson

Ulf Söderström har utbildning inom media, drama och pedagogik från Dramatiska Institutet och genom studier och lärarexamen vid Göteborgs universitet.

 

Jag har erfarenhet av film- och tv-produktion och att undervisa och organisera utbildning inom media, teater och andra konstnärliga yrken. Har bland annat arbetat på SVT och Dramatiska institutet/Stockholms dramatiska högskola som projektledare, producent, lärare och i olika chefsroller.

 

I andra organisationer och företag har jag arbetat som konsult i utvecklingsprocesser och med personal- och chefsutbildning inom branscher som television, radio, telekom, ekonomi, information och arbetsmarknad.

 

Mina områden är främst dramaturgi, personlig kommunikation, presentation samt programledarutbildning.

Jag har internationella erfarenheter genom flera olika projekt och uppdrag i Europa och USA.

Robert Sjöblom är utbildad vid Teaterhögskolan i Stockholm och har varit skådespelare i ett tjugotal svenska långfilmer och i ett trettiotal tv-serier.

 

Har också stor erfarenhet av drama, komedi och fars från många teaterscener och har även arbetat som manusförfattare och som regissör. Parallellt har jag arbetat som pedagog på högskolor och i företag och organisationer. Främst som lärare och konsult inom kroppsspråk, röstträning, programledarutbildning, presentation och kommunikation.

 

Jag har även uppdrag som konferencier, moderator och programledare/reporter. Internationella erfarenheter har jag genom arbete i bland annat Argentina, Bolivia och Finland.

Robert_Sjöblom

Robert Sjöblom

Per Henningsohn

Per Henningsohn

Per Henningsohn är civilekonom och har arbetat som säljare, säljledare, försäljningschef och marknadschef. Detta har givit mig erfarenhet av komplex försäljning, förhandling och affärskommunikation.

 

Som konsult och utbildare har jag utvecklat flera större utbildningsprogram inom branscher som telekom, teknik, information, skog och affärsfastighet. Jag har pågående samarbete med forskare på Handelshögskolan i Stockholm och jag undervisar regelbundet på IHM Business School.

 

Mina områden är främst förhandling, kundorienterad försäljning, kundpsykologi, service, bemötande och mässkommunikation. Jag är certifierad testledare för DiSC-analys, ASN Sales Negotiation, PNP Negotiation, Right Brain Training Negotatioin, SPQ™ Call Reluctance.

 

Mina internationella erfarenheter har jag fått genom arbete ibland annat i USA och Storbritannien.